Захист 2021

Цього тижня у нашому коледжі відбулися захисти дипломних проектів для всіх спеціальностей. Випускники мали можливість продемонструвати свої набуті теоретичні знання та практичні навики за час навчання в коледжі. Оцінювання проводила Державна кваліфікаційна комісія.

Комісія заслухала доповіді студентів, їх відповіді на запитання, які задавали члени комісії, враховувала якість виконання дипломних проектів, оцінила самостійність та ініціативу студентів при роботі над дипломним проектом, теоретичні та практичні знання та навики випускників. Особливо цікавою та оригінальною була робота Буковецького Янислава, випускника спеціальності “Комп’ютерна інженерія” . Всім студентами, які захистили дипломний проект присвоїли кваліфікацію молодшого спеціаліста відповідно до кожної спеціальності.

Цього року у коледжі чотири випускники, які мають дипломи із відзнакою. Це випускник спеціальності “Автомобільний транспорт” Базелюк Олександр, та випускники спеціальності “Комп’ютерна інженерія” Буковецький Янислав, Алексій Олександр та Берец Михайло.

Бажаємо усім нашим випускникам успіху та вдалої кар’єри!